De BPS kunstgebitten specialist


Smit Tandprothetiek - De BPS kunstgebitten specialist

Omdat u als patiënt steeds hogere eisen stelt aan uw prothetische voorziening (kunstgebit) en Smit Tandprothetiek vindt dat u recht heeft op de beste kwaliteit en materialen zijn wij ons gaan specialiseren in het vervaardigen van uitneembare prothetische voorzieningen. Dit heeft ertoe geleid dat wij als erkend tandprothetucus, in juni 2000 het eerste BPS (Biofunctionele Prothese Systeem) gecertificeerde laboratorium waren in Nederland.

Wat houdt dit in voor u als patiënt?

Dat wij ten eerste luisteren naar uw wensen voor uw nieuwe prothese, dat er geen wachtkamer vol patiënten zit, maar dat u alle aandacht en tijd krijgt die nodig is om een fraaie en functionele prothese te maken, uiteraard in combinatie met de beste materialen en de vakkennis van onze medewerkers.

Biofunctionele Prothese Systeem

Het Biofunctionele Prothese Systeem, is het resultaat van vele jaren ervaring en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door een van de grootste leveranciers van tandtechnische en tandheelkundige materialen ter wereld. Door de combinatie van de vakkennis van tandtechnicus, tandprotheticus en tandarts enerzijds en het gebruik van klinisch getest materialen anderzijds, kunnen prothesen worden vervaardigd die aan de individuele eisen van de patiënt voldoen.

Waarom een nieuwe prothese?

De keuze voor een nieuw gebit neemt u niet zomaar, dat is een weloverwogen beslissing tenslotte bepaalt uw nieuwe prothese weer lange tijd uw uiterlijk.

SPS deelnemer

sps
SPS deelnemer Smit Tandprothetiek is deelnemer aan De Samenwerkende Prothese Specialisten (SPS) bestaan uit tandtechnici, klinisch prothese technici, tandprothetici, tandartsen en implantologen met een grote dosis vakkennis. Bij deze SPS centra kunt u terecht voor een vakkundige behandeling en een kwaliteitsproduct voor een redelijke prijs. Of het nu gaat om een volledige prothese, gedeeltelijke prothese of implantaat prothese. Nog een voordeel is dat elk SPS centrum met dezelfde, op elkaar afgestemde producten, werkt. Bij calamiteiten kunt u altijd bij één van de SPS centra terecht.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.